Voor Regie

 

Voor Medewerkers

Voor ICT

 

Voor Klanten

Samenwerking

Professionalisering Zorgwebmonitor.nl

Dinsdag 10 maart 2009 heeft Venture ICT Consultancy samen met drie partners een samenwerkingscontract ondertekend. Dit contract vormt de basis voor de verdere professionalisering van Zorgwebmonitor.nl. Met de ondertekening tonen de partners aan, dat zij actief bij willen dragen aan de doorontwikkeling van de Zorgwebmonitor.

De Zorgwebmonitor meet de prestaties van e-dienstverlening van de ziekenhuisorganisaties in Nederland. De beoordelingen vormen samen een ranglijst die gepubliceerd wordt op de website www.zorgwebmonitor.nl. Het doel van de monitor is ziekenhuisorganisaties te motiveren de kwaliteit van hun websites en e-dienstverlening te verbeteren. De professionalisering van de monitor bestaat uit twee delen, namelijk de website en de monitor.

Zelf meedenken?

Bij het verder professionaliseren van de Zorgwebmonitor maken we graag gebruik van de expertise van professionals uit de zorgsector. Lijkt het u interessant om mee te denken over de ontwikkelingen binnen de e-dienstverlening van ziekenhuisorganisaties en zo zelf ook scherp en alert te blijven op dit gebied?

Neem dan contact op met Venture ICT Consultancy door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.